הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכאשר הבננות בשלות מאוד הן בשיא ערכן התזונתי אך לא תמיד אנחנו אוהבים לאכול אותן כך. הפתרון לחתוך ולהקפיא. כך יש לנו בסיס לגלידות טבעוניות.
מקפיאים שלוש בננות חתוכות לפרוסות ו3 מנגו חתוכים לקוביות ( או שקית מנגו קפוא מהסופר). .
מכניסים למעבד מזון את התמרים המגולענים , המנגו, הבננות והאגוזים ומעבדים לגלידה מוזגים לגביע מפזרים מעל כמה שברי אגוזים ומגישים. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .