לןגן

גלידת מנגו ובננות

מאת: מדי רואקי, פורסם: 13/10/2020 | 14:02
גלידת מנגו ובננות

תקציר המתכון: כאשר הבננות בשלות מאוד הן בשיא ערכן התזונתי אך לא תמיד אנחנו אוהבים לאכול אותן כך. הפתרון לחתוך ולהקפיא. כך יש לנו בסיס לגלידות טבעוניות.

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקפיאים שלוש בננות חתוכות לפרוסות ו3 מנגו חתוכים לקוביות ( או שקית מנגו קפוא מהסופר).

  2. מכניסים למעבד מזון את התמרים המגולענים , המנגו, הבננות והאגוזים ומעבדים לגלידה מוזגים לגביע מפזרים מעל כמה שברי אגוזים ומגישים. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.