ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
שמים מהמילוי על עלה מגלגלים מלמטה למעלה.
-
1
2 סיבובים.
-
2
מקפלים מהבצק בצדדים.
-
3
מורחים על העלה במברשת שמן זית.
-
4
ולשים בתבנית.
-
5
כך עם כל העלים.
-
6
180 מעלות.
-
7
7/10 דקות.
-
8
לטבול את הסיגר בסירופ ואז בקוקוס.
0
שמים מהמילוי על עלה מגלגלים מלמטה למעלה.
1
2 סיבובים.
2
מקפלים מהבצק בצדדים.
3
מורחים על העלה במברשת שמן זית.
4
ולשים בתבנית.
5
כך עם כל העלים.
6
180 מעלות.
7
7/10 דקות.
8
לטבול את הסיגר בסירופ ואז בקוקוס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים