סיגרים מתוקים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 13/10/2020 | 11:18
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
אופן הכנה
-
סירופ
-
כוס מים
-
כוס סוכר
-
מיץ מחצי לימון
-
לבשל על הגז
-
עד שהסוכר נמס
-
חבילת עלי סיגר
-
מילוי
-
בקערה לערבב
-
3/4 כוס אגוזים קצוצים
-
3/4 אגוזי בונדק קצוצים
-
3/4 קשיו קצוץ
-
3/4 כוס פיסטוק קצוץ
-
מוסיפים 3 כפיות סילאן
-
כפית מי ורדים
-
חצי כפית קינמון
-
3 כפיות יין
-
לערבב הכל לעיסה
אופן הכנה
-
שמים מהמילוי על עלה מגלגלים מלמטה למעלה
-
2 סיבובים
-
מקפלים מהבצק בצדדים
-
מורחים על העלה במברשת שמן זית
-
ולשים בתבנית
-
כך עם כל העלים
-
180 מעלות
-
7/10 דקות
-
לטבול את הסיגר בסירופ ואז בקוקוס