ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
קולפים את הגזרים הקולורבי והתפוחים וחותכים למקלות דקים וארוכים כך גם את הגמבה..
-
2
מעבירים לקערת הגשה..
-
3
מוסיפים את הרימונים והאגוזים ומערבבים..
-
4
בקערה נפרדת שמים את חומרי הרוטב ומערבבים..
-
5
מוזגים את הרוטב על הירקות והפירות שבקערה, מערבבים היטב טועמים ומתקנים תיבול ומגישים..
1
קולפים את הגזרים הקולורבי והתפוחים וחותכים למקלות דקים וארוכים כך גם את הגמבה..
2
מעבירים לקערת הגשה..
3
מוסיפים את הרימונים והאגוזים ומערבבים..
4
בקערה נפרדת שמים את חומרי הרוטב ומערבבים..
5
מוזגים את הרוטב על הירקות והפירות שבקערה, מערבבים היטב טועמים ומתקנים תיבול ומגישים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים