לןגן

סלט שהוא חגיגה- גזר, רימון ותפוח

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/10/2020 | 21:28
סלט שהוא חגיגה- גזר, רימון ותפוח

תקציר המתכון: סלט צבעוני, פריך ורענן

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזרים הקולורבי והתפוחים וחותכים למקלות דקים וארוכים כך גם את הגמבה.

  2. מעבירים לקערת הגשה.

  3. מוסיפים את הרימונים והאגוזים ומערבבים.

  4. בקערה נפרדת שמים את חומרי הרוטב ומערבבים.

  5. מוזגים את הרוטב על הירקות והפירות שבקערה, מערבבים היטב טועמים ומתקנים תיבול ומגישים.