הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבסיר מחממים שמן.
מאדים את הבצל ל3 דקות.
מוסיפים את גבעולי הסלרי.
מאדים 2 דקות נוספות.
שמים מים בגובה הירקות.
מבשלים כ5 דקות.
להוסיף את שאר הירקות.
חוץ מהירק ו גריסי הפנינה.
מערבבים 3 דקות.
מתבלים.
2 כפות אבקת מרק.
חצי כף כורכום.
רבע כפית כמון.
לערבב 2 דקות.
להוסיף מים מהברז.
לתת רתיחה.
ועל אש נמוכה 40 דקות.
מוסיפים את העלים והגריסים ומערבבים.
מבשלים 20 דקות נוספות.