תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בסיר מחממים שמן
מאדים את הבצל ל3 דקות
מוסיפים את גבעולי הסלרי
מאדים 2 דקות נוספות
שמים מים בגובה הירקות
מבשלים כ5 דקות
להוסיף את שאר הירקות
חוץ מהירק ו גריסי הפנינה
מערבבים 3 דקות
מתבלים
2 כפות אבקת מרק
חצי כף כורכום
רבע כפית כמון
לערבב 2 דקות
להוסיף מים מהברז
לתת רתיחה
ועל אש נמוכה 40 דקות
מוסיפים את העלים והגריסים ומערבבים
מבשלים 20 דקות נוספות