לןגן

מרק ירקות וגריסי פנינה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 11:28
מרק ירקות וגריסי פנינה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים שמן

  2. מאדים את הבצל ל3 דקות

  3. מוסיפים את גבעולי הסלרי

  4. מאדים 2 דקות נוספות

  5. שמים מים בגובה הירקות

  6. מבשלים כ5 דקות

  7. להוסיף את שאר הירקות

  8. חוץ מהירק ו גריסי הפנינה

  9. מערבבים 3 דקות

  10. מתבלים

  11. 2 כפות אבקת מרק

  12. חצי כף כורכום

  13. רבע כפית כמון

  14. לערבב 2 דקות

  15. להוסיף מים מהברז

  16. לתת רתיחה

  17. ועל אש נמוכה 40 דקות

  18. מוסיפים את העלים והגריסים ומערבבים

  19. מבשלים 20 דקות נוספות