ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
לוקחים פרוסות חצילים שמים.
-
1
מתערובת הבשר והאורז.
-
2
מגלגלים.
-
3
ככה עושים עם כל החתולים.
-
4
בסיר מחממים שמן עם 2 כפות רסק עגבניות.
-
5
מבשלים 2/3 דקות.
-
6
מוסיפים כף פפריקה.
-
7
ו4 שיני שום כתוש.
-
8
מערבבים לעוד 2/3 דקות.
-
9
שמים כוס מים רתוחים.
-
10
שמים את החצילים ואם צריך.
-
11
מים אז מוסיפים מים רותחים לגובה החצילים.
-
12
מבשלים כחצי שעה.
-
13
בתאבון.
-
14
.
0
לוקחים פרוסות חצילים שמים.
1
מתערובת הבשר והאורז.
2
מגלגלים.
3
ככה עושים עם כל החתולים.
4
בסיר מחממים שמן עם 2 כפות רסק עגבניות.
5
מבשלים 2/3 דקות.
6
מוסיפים כף פפריקה.
7
ו4 שיני שום כתוש.
8
מערבבים לעוד 2/3 דקות.
9
שמים כוס מים רתוחים.
10
שמים את החצילים ואם צריך.
11
מים אז מוסיפים מים רותחים לגובה החצילים.
12
מבשלים כחצי שעה.
13
בתאבון.
14
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים