הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) מכניסים למיקסר את הקמח , שמן, אבקת אפייה,סוכר וניל ואת המים בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצל גמיש ונוח לעבודה 2) מעבירים את הבצק לכלי ומכסים בניילון נצמד ומנוחה של 20 דק 3) מחלקים את הבצק ל4 חלקים ומרדדים לעובי של 1-1.5 ס"מ וחותכים רצועות לאורך של 35 ס"מ ורוחב של 1 1/2 ס"מ 4) לוקחים רצועת בצק ומסובבים סביב מזלג ומכניסים לשמן עמוק ומטגנים מצד לצד עד להזהבה 5)אופן הכנת הסירופ סוכר: שמים על הגז את המים סוכר ולימון ומבשלים עד לקבלת סירופ עדיים נוזל אבל עדיין דביק באצבעות 6) טובלים את כל העוגיות ואפשר לפזר שומשום.