אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • הבצק…
  • 4 כוסות קמח
  • 100 גר'חמאה
  • 1 אפיה
  • חצי כוס שמן
  • 3/4 כוס מים
  • ללטש הכל יחד
  • מנוחה כ15 דקות
אופן ההכנה
  • 0

    המלית….


  • 1

    200 גר' גאודה מגורדת.


  • 2

    100 גר גבינת פטאקי 16%.


  • 3

    50 גר' גבינת פטה.


  • 4

    כף קמח.


  • 5

    1 ביצה.


  • 6

    כף גבינה לבנה.


  • 7

    כפית מלח.


  • 8

    1/4 כפית פילפל שחור.


  • 9

    לערבב הכל יחד.


  • 10

    לרדד את הבצק.


  • 11

    לקרוץ ריבועים.


  • 12

    לשים עם כף מהמלית באמצע.


  • 13

    לקפל לצורת משולש.


  • 14

    עם מזלג לסגור את הבצק.


  • 15

    בחיבורים של הבצק.


  • 16

    לשים בתבנית עם דף אפיה.


  • 17

    להכין את השאר באותה צורה.


  • 18

    למרוח ביצה על הבורקס.


  • 19

    180 מעלות.


  • 20

    כחצי שעה.


0

המלית….


1

200 גר' גאודה מגורדת.


2

100 גר גבינת פטאקי 16%.


3

50 גר' גבינת פטה.


4

כף קמח.


5

1 ביצה.


6

כף גבינה לבנה.


7

כפית מלח.


8

1/4 כפית פילפל שחור.


9

לערבב הכל יחד.


10

לרדד את הבצק.


11

לקרוץ ריבועים.


12

לשים עם כף מהמלית באמצע.


13

לקפל לצורת משולש.


14

עם מזלג לסגור את הבצק.


15

בחיבורים של הבצק.


16

לשים בתבנית עם דף אפיה.


17

להכין את השאר באותה צורה.


18

למרוח ביצה על הבורקס.


19

180 מעלות.


20

כחצי שעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים