ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
להוציא לחצי הפשרה מלוואח.
-
1
לטגן בסיר את הבשר הטחון עם הבצל על אש נמוכה ולפורר אותו במהלך הטיגון.
-
2
לקראת הסוף להוסיף שן שום אחת מגורדת.
-
3
להוסיף מלח פלפל ואת הצנוברים (לא חובה צנוברים).
-
4
לכבות האש ולהוסיף לתערובת מעט פטרוזיליה קצוצה ורבע כפית בהרט.
-
5
על חצי מלוואח לעשות חיתוכים ובחצי השלם לשים מהתערובת של הבשר.
-
6
לסגור את הבורקס ולהדביק בקצוות עם מעט מים.
-
7
מלמעלה למרוח ביצה שערבבנו עם כפית מים.
-
8
לפזר מעל שומשום בשפע ולהכניס לתנור של 170 מעלות לעשרים דק בערך - עד שמזהיב יפה.
-
9
יוצא קריספי בחוץ ואש מבפנים.
-
10
בתאבון! .
-
11
אפשר להכין לצד טחינה או רוטב פטריות .
0
להוציא לחצי הפשרה מלוואח.
1
לטגן בסיר את הבשר הטחון עם הבצל על אש נמוכה ולפורר אותו במהלך הטיגון.
2
לקראת הסוף להוסיף שן שום אחת מגורדת.
3
להוסיף מלח פלפל ואת הצנוברים (לא חובה צנוברים).
4
לכבות האש ולהוסיף לתערובת מעט פטרוזיליה קצוצה ורבע כפית בהרט.
5
על חצי מלוואח לעשות חיתוכים ובחצי השלם לשים מהתערובת של הבשר.
6
לסגור את הבורקס ולהדביק בקצוות עם מעט מים.
7
מלמעלה למרוח ביצה שערבבנו עם כפית מים.
8
לפזר מעל שומשום בשפע ולהכניס לתנור של 170 מעלות לעשרים דק בערך - עד שמזהיב יפה.
9
יוצא קריספי בחוץ ואש מבפנים.
10
בתאבון! .
11
אפשר להכין לצד טחינה או רוטב פטריות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים