לןגן

בורקס בשר

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 03/10/2020 | 23:26
בורקס בשר

תקציר המתכון: בורקס בשר לעצלנים :))

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוציא לחצי הפשרה מלוואח

  2. לטגן בסיר את הבשר הטחון עם הבצל על אש נמוכה ולפורר אותו במהלך הטיגון

  3. לקראת הסוף להוסיף שן שום אחת מגורדת

  4. להוסיף מלח פלפל ואת הצנוברים (לא חובה צנוברים)

  5. לכבות האש ולהוסיף לתערובת מעט פטרוזיליה קצוצה ורבע כפית בהרט

  6. על חצי מלוואח לעשות חיתוכים ובחצי השלם לשים מהתערובת של הבשר

  7. לסגור את הבורקס ולהדביק בקצוות עם מעט מים

  8. מלמעלה למרוח ביצה שערבבנו עם כפית מים

  9. לפזר מעל שומשום בשפע ולהכניס לתנור של 170 מעלות לעשרים דק בערך - עד שמזהיב יפה

  10. יוצא קריספי בחוץ ואש מבפנים

  11. בתאבון!

  12. אפשר להכין לצד טחינה או רוטב פטריות