אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

674
צפיות

עוגיות ספירלה במילוי אגוזים

המתכון של
עוגיות ספירלה במילוי אגוזים

בדיוק הזמן להכין עוגיות לשבירת הצום רצוי עוגיות יבשות לא מתוקות מדי מתכונים בקישור את העוגיות האלה מכינים במהירות ובקלות מבצק מוכן של שמרית מרדדים את הבצק מורחים מן המלית מגלגלים לרולדה חותכים לפרוסות ואופים. הבצק פריך עשיר בטעם מעודן במיוחד, מגולגל בנייר אפייה לאפייה קלה ומהירה. רק להוציא מהמקרר, למלא ולאפות.

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילת בצק פריך מצונן של שמרית
  • למלית
  • 1/2 כוס פיסטוק לא קלוי
  • 1 כוס אגוזי מלך לא קלוי
  • 1/2 כוס שקדים מולבנים
  • 1 כף קינמון
  • 2 כפות סוכר חום או לבן
  • 3 כפות מים קרים
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת המלית: לשים במעבד מזון פיסטוק,אגוזי מלך,שקדים מולבנים,סוכר,מים וקינמון,לערבל כ-3 דקות עד לקבלת מחית אחידה.


  • 2

    אופן הכנת העוגיות: מחממים תנור ל-170 מעלות.


  • 3

    מרדדים מעט את הבצק,חותכים לריבוע,מורחים מהמלית על כל הריבוע,מגלגלים לרולדה הדוקה עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לחצי שעה.


  • 4

    מוציאים מהמקפיא פורסים את הרולדה בסכין חדה לפרוסות בעובי 2 ס"מ,מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה.


1

להכנת המלית: לשים במעבד מזון פיסטוק,אגוזי מלך,שקדים מולבנים,סוכר,מים וקינמון,לערבל כ-3 דקות עד לקבלת מחית אחידה.


2

אופן הכנת העוגיות: מחממים תנור ל-170 מעלות.


3

מרדדים מעט את הבצק,חותכים לריבוע,מורחים מהמלית על כל הריבוע,מגלגלים לרולדה הדוקה עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לחצי שעה.


4

מוציאים מהמקפיא פורסים את הרולדה בסכין חדה לפרוסות בעובי 2 ס"מ,מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים