ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
מערבלים במיקסר את החמאה או מרגרינה עם סוכר עד למרקם רך .
-
1
להוסיף את החלמונים .
-
2
לערבב בקערה את הקמח הקורנפלור ואבקת אפייה ולהוסיף למיקסר עד להיווצרות בצק במהירות נמוכה.
-
3
אמור להתקבל בצק רך ונעים לעבודה מומלץ לקרר לפני עבודה.
-
4
לחלק את הבצק ל2 חלקים לרדד לעובי 2 ס״מ ולקרוץ עיגולים .
-
5
אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש 175 מעלות למשך 9-10 דק הן צריכות להישאר לבנות אז שימו לב.
-
6
אחרי שהן יוצאות מהתנור לחכות שיתקרר.
-
7
למלא שקית זילוף בריבת חלב ולזלף בצד ההפוך של העוגיה עוגיה כן לסגור עוגיה על עוגיה ולגלגל בקוקוס.
0
מערבלים במיקסר את החמאה או מרגרינה עם סוכר עד למרקם רך .
1
להוסיף את החלמונים .
2
לערבב בקערה את הקמח הקורנפלור ואבקת אפייה ולהוסיף למיקסר עד להיווצרות בצק במהירות נמוכה.
3
אמור להתקבל בצק רך ונעים לעבודה מומלץ לקרר לפני עבודה.
4
לחלק את הבצק ל2 חלקים לרדד לעובי 2 ס״מ ולקרוץ עיגולים .
5
אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש 175 מעלות למשך 9-10 דק הן צריכות להישאר לבנות אז שימו לב.
6
אחרי שהן יוצאות מהתנור לחכות שיתקרר.
7
למלא שקית זילוף בריבת חלב ולזלף בצד ההפוך של העוגיה עוגיה כן לסגור עוגיה על עוגיה ולגלגל בקוקוס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים