לןגן

אלפחורס

מאת: קורל דישק, פורסם: 02/10/2020 | 16:27
אלפחורס

תקציר המתכון: מתכון ממש טוב תמיד יוצא טוב

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבלים במיקסר את החמאה או מרגרינה עם סוכר עד למרקם רך

  2. להוסיף את החלמונים

  3. לערבב בקערה את הקמח הקורנפלור ואבקת אפייה ולהוסיף למיקסר עד להיווצרות בצק במהירות נמוכה

  4. אמור להתקבל בצק רך ונעים לעבודה מומלץ לקרר לפני עבודה

  5. לחלק את הבצק ל2 חלקים לרדד לעובי 2 ס״מ ולקרוץ עיגולים

  6. אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש 175 מעלות למשך 9-10 דק הן צריכות להישאר לבנות אז שימו לב

  7. אחרי שהן יוצאות מהתנור לחכות שיתקרר

  8. למלא שקית זילוף בריבת חלב ולזלף בצד ההפוך של העוגיה עוגיה כן לסגור עוגיה על עוגיה ולגלגל בקוקוס