הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהגלידה פרווה בטעם חלבי מעודן... מתאימה לכל סוגי התוספות והממרחים...
לגלידה:.
בקערה ראשונה: להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר, וסוכר וניל.
בקערה שניה: להקציף חלמונים עם שאר סוכר( 1/2 כוס), להוסיף בהדרגה את השמן.
בקערה שלישית: להקציף את השמנת המתוקה.
לאחד את כל התערובות ולחלק לתבניות/כוסות נוי.
להקפיא, לפני ההגשה לשפוך ממלית התות ששמרנו במקרר.