לןגן

גלידת וניל ותות

מאת: מרים טויזר, פורסם: 02/10/2020 | 15:12
גלידת וניל ותות

תקציר המתכון: גלידה פרווה בטעם חלבי מעודן... מתאימה לכל סוגי התוספות והממרחים...

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לגלידה

לתות

אופן הכנה

  1. לגלידה:

  2. בקערה ראשונה: להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר, וסוכר וניל

  3. בקערה שניה: להקציף חלמונים עם שאר סוכר( 1/2 כוס), להוסיף בהדרגה את השמן

  4. בקערה שלישית: להקציף את השמנת המתוקה

  5. לאחד את כל התערובות ולחלק לתבניות/כוסות נוי

  6. להקפיא, לפני ההגשה לשפוך ממלית התות ששמרנו במקרר