ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
מקלפים כ20 פירות(נקטרינה.אפרסק.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
הבצק.
-
2
4 כוסות קמח.
-
3
חצי כוס שמן.
-
4
חצי כוס מיץ תפוזים.
-
5
1 א.אפיה.
-
6
1 סוכר וניל.
-
7
רבע כוס סוכר.
-
8
100 גרם חמאה רכה.
-
9
לשים הכל לבצק אחיד.
-
10
הכנת שבלולי הפירות.
-
11
מרדדים את הבצק למלבן.
-
12
חותכים לאורך.
-
13
רצועות בצק.
-
14
מסדרים את הפירות.
-
15
לאורך ומגלגלים כרולדה.
-
16
שמים בסלסלת נייר.
-
17
מכינים באתה דרך.
-
18
את כל השבלולים.
-
19
מסדרים בתבנית.
-
20
עגולה את כל הסלסלות.
-
21
מפזרים מעל שומשום.
-
22
180 מעלות.
-
23
כ20/25 דקות.
-
24
כשמתקררות בוזקים אבקת סוכר.
-
25
הכנת שבלולי הקקאו והקינמון.
-
26
מרדדים למלבן.
-
27
חותכים רצועות בסכין לאורך במירווחים.
-
28
מפזרים ממלית הקקאו.
-
29
מפזרים בוטנים טחונים.
-
30
מגלגלים כרולדה.
-
31
שמים בסלסלות נייר.
-
32
מכינים את כל השבלולים.
-
33
באותה דרך.
-
34
מסדרים בתבנית עגולה.
-
35
מפזרים מעל שומשום.
-
36
180 מעלות.
-
37
כ20/25 דקות.
-
38
כשמתקררות.
-
39
בוזקים אבקת סוכר.
1
הבצק.
2
4 כוסות קמח.
3
חצי כוס שמן.
4
חצי כוס מיץ תפוזים.
5
1 א.אפיה.
6
1 סוכר וניל.
7
רבע כוס סוכר.
8
100 גרם חמאה רכה.
9
לשים הכל לבצק אחיד.
10
הכנת שבלולי הפירות.
11
מרדדים את הבצק למלבן.
12
חותכים לאורך.
13
רצועות בצק.
14
מסדרים את הפירות.
15
לאורך ומגלגלים כרולדה.
16
שמים בסלסלת נייר.
17
מכינים באתה דרך.
18
את כל השבלולים.
19
מסדרים בתבנית.
20
עגולה את כל הסלסלות.
21
מפזרים מעל שומשום.
22
180 מעלות.
23
כ20/25 דקות.
24
כשמתקררות בוזקים אבקת סוכר.
25
הכנת שבלולי הקקאו והקינמון.
26
מרדדים למלבן.
27
חותכים רצועות בסכין לאורך במירווחים.
28
מפזרים ממלית הקקאו.
29
מפזרים בוטנים טחונים.
30
מגלגלים כרולדה.
31
שמים בסלסלות נייר.
32
מכינים את כל השבלולים.
33
באותה דרך.
34
מסדרים בתבנית עגולה.
35
מפזרים מעל שומשום.
36
180 מעלות.
37
כ20/25 דקות.
38
כשמתקררות.
39
בוזקים אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים