לןגן

1.עוגת שבלולי פירות 2.שבלולי קקאו קינמון ובוטנים טחונים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 01/10/2020 | 23:52
1.עוגת שבלולי פירות 2.שבלולי קקאו קינמון ובוטנים טחונים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הבצק

  2. 4 כוסות קמח

  3. חצי כוס שמן

  4. חצי כוס מיץ תפוזים

  5. 1 א.אפיה

  6. 1 סוכר וניל

  7. רבע כוס סוכר

  8. 100 גרם חמאה רכה

  9. לשים הכל לבצק אחיד

  10. הכנת שבלולי הפירות

  11. מרדדים את הבצק למלבן

  12. חותכים לאורך

  13. רצועות בצק

  14. מסדרים את הפירות

  15. לאורך ומגלגלים כרולדה

  16. שמים בסלסלת נייר

  17. מכינים באתה דרך

  18. את כל השבלולים

  19. מסדרים בתבנית

  20. עגולה את כל הסלסלות

  21. מפזרים מעל שומשום

  22. 180 מעלות

  23. כ20/25 דקות

  24. כשמתקררות בוזקים אבקת סוכר

  25. הכנת שבלולי הקקאו והקינמון

  26. מרדדים למלבן

  27. חותכים רצועות בסכין לאורך במירווחים

  28. מפזרים ממלית הקקאו

  29. מפזרים בוטנים טחונים

  30. מגלגלים כרולדה

  31. שמים בסלסלות נייר

  32. מכינים את כל השבלולים

  33. באותה דרך

  34. מסדרים בתבנית עגולה

  35. מפזרים מעל שומשום

  36. 180 מעלות

  37. כ20/25 דקות

  38. כשמתקררות

  39. בוזקים אבקת סוכר