הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמערבבים במיקסר את החמאה וכוס הסוכר..
לאחר מכן מוסיפים את הביצים , הקורנפלור , אבקת אפיה והסוכר וניל צריך ללוש טוב טוב עד שנהיה בצק נעים..
מכניסים לחצי שעה למקפיא עטוף בנייר כסף ..
לאחר חצי שעה מוציאים מהמקפיא קורצים עיגולים ושמים בתבנית עם נייר אפייה..
מכניסים לתנור על 200 למשך 7 דקות לא יותר ( העוגיות צריכות להישאר לבנות ומהצדדים קצת יותר שחומות) .
מחכים שהעוגיות יתקררו , מורחים ריבת חלב על צד אחד ומכסים בצד השני .
לוחצים על העוגיה כדי שריבת החלב תציץ מהצדדים וטובלים בקוקוס.