ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
את הנתח יש לחתוך בסכין פילוט לפרוסות דקות עד כמה שאפשר.
-
2
לסדר על צלחת הגשה.
-
3
לתבל במיץ לימון ושמן זית.
-
4
לפזר בצל סגול פרוס לטבעות מפורקות.
-
5
לזרות שמיר קצוץ.
-
6
מעט צלפים מלמעלה.
-
7
מלח ופלפל לפי הטעם.
-
8
אופציה: טבעות פלפל אדום חריף.
1
את הנתח יש לחתוך בסכין פילוט לפרוסות דקות עד כמה שאפשר.
2
לסדר על צלחת הגשה.
3
לתבל במיץ לימון ושמן זית.
4
לפזר בצל סגול פרוס לטבעות מפורקות.
5
לזרות שמיר קצוץ.
6
מעט צלפים מלמעלה.
7
מלח ופלפל לפי הטעם.
8
אופציה: טבעות פלפל אדום חריף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים