לקערת המיקסר יוצקים מים, שמן, תמצית וניל ומי ורדים ומוסיפים מעל את החומרים היבשים והמחמאה, מערבלים הכל יחד עם וו לישה במהירות איטית כ- 5 דקות עד לקבלת בצק רך,
עוטפים את הבצק בניילון נצמד
כשעה במקרר.
מחממים תנור לחום 170 מעלות
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.
יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 4 ס"מ, יוצרים גומה במרכז כל כדור בעזרת האצבע, ממלאים את הגומה במלית וסוגרים, צובטים את הבצק בעזרת הפינצטה עד לקבלת דוגמא של מעמול, מסדרים בתבנית עם נייר אפייה