פרחי מעמול
מאת: מירי צדוק, פורסם: 01/10/2020 | 01:33
תקציר המתכון:
בערב להתפנק עם כוס תה עם נענע ועוגיית מעמול
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3/4 כוס מים
-
1/2 כוס שמן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית מי ורדים
-
3 וחצי כוסות קמח
-
1 וחצי כוסות סולת
-
1 אבקת אפיה
-
200 גר מחמאה מומסת
-
מלית
-
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
-
1 סוכר וניל
-
1 כף סוכר
-
1 כפית קינמון
-
לקערת המיקסר יוצקים מים, שמן, תמצית וניל ומי ורדים ומוסיפים מעל את החומרים היבשים והמחמאה, מערבלים הכל יחד עם וו לישה במהירות איטית כ- 5 דקות עד לקבלת בצק רך,
-
עוטפים את הבצק בניילון נצמד
-
כשעה במקרר.
-
מחממים תנור לחום 170 מעלות
-
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.
-
יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 4 ס"מ, יוצרים גומה במרכז כל כדור בעזרת האצבע, ממלאים את הגומה במלית וסוגרים, צובטים את הבצק בעזרת הפינצטה עד לקבלת דוגמא של מעמול, מסדרים בתבנית עם נייר אפייה
-
אופים למשך 20 דקות עד למעט הזהבה
-
מצננים היטב, מפזרים אבקת סוכר.
-
בהצלחה🌹🌹
אופן הכנה
-