ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
שוטפים שקית קטנה של עדשים ירוקים ומבשלים אותם עד לריכוך שוטפים במים קרים ומסננים..
-
1
בסיר מטגנים 3 בצלים בנוניים עד הזהבה .
-
2
שוטפים את הבורגול מסננים ומוסיפים לבצל מוסיפים רבע כוס שמן ואת העדשים ומערבבים,.
-
3
מתבלים בכורכום,אבקת מרק,פלפל ואבקת שום מערבבים היטב מוסיפים שני כוסות מים מנמיכים אש ומבשלים.
-
4
כשאין נוזלים בודקים אם הבורגול התרכך אם לא להוסיף עוד מים ולהמשיך לבשל..
-
5
לאחר שזה מוכן להשאיר מכסה סגור ל10 דקות,לפתוח להפריד עם מזלג ולאכול.
0
שוטפים שקית קטנה של עדשים ירוקים ומבשלים אותם עד לריכוך שוטפים במים קרים ומסננים..
1
בסיר מטגנים 3 בצלים בנוניים עד הזהבה .
2
שוטפים את הבורגול מסננים ומוסיפים לבצל מוסיפים רבע כוס שמן ואת העדשים ומערבבים,.
3
מתבלים בכורכום,אבקת מרק,פלפל ואבקת שום מערבבים היטב מוסיפים שני כוסות מים מנמיכים אש ומבשלים.
4
כשאין נוזלים בודקים אם הבורגול התרכך אם לא להוסיף עוד מים ולהמשיך לבשל..
5
לאחר שזה מוכן להשאיר מכסה סגור ל10 דקות,לפתוח להפריד עם מזלג ולאכול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים