לןגן

בורגול ועדשים ירוקים

מאת: אפרת מ., פורסם: 27/09/2020 | 22:25
בורגול ועדשים ירוקים

תקציר המתכון: .

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים שקית קטנה של עדשים ירוקים ומבשלים אותם עד לריכוך שוטפים במים קרים ומסננים.

  2. בסיר מטגנים 3 בצלים בנוניים עד הזהבה

  3. שוטפים את הבורגול מסננים ומוסיפים לבצל מוסיפים רבע כוס שמן ואת העדשים ומערבבים,

  4. מתבלים בכורכום,אבקת מרק,פלפל ואבקת שום מערבבים היטב מוסיפים שני כוסות מים מנמיכים אש ומבשלים

  5. כשאין נוזלים בודקים אם הבורגול התרכך אם לא להוסיף עוד מים ולהמשיך לבשל.

  6. לאחר שזה מוכן להשאיר מכסה סגור ל10 דקות,לפתוח להפריד עם מזלג ולאכול