אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,080
צפיות

זנגולה

המתכון של
זנגולה

זנגולה - גולת הכותרת של אבי ז"ל האופה הגדול מבגדד!!!

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להתחיל עם הכנת הסירופ
  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • חצי לימון סחוט
  • בלילה
  • 4 כוסות קמח חד"פ קר
  • כף שמרים יבשים
  • 3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 0

    להביא לרתיחה את הסירופ, ולקרר. .


  • 1

    לערבב את כל חומרי הבלילה, צריכה להיות נוזלית,להתפיח כשעה. להכניס לבקבוק לחיץ, ולזלף בשמן חם עמוק, לטבול בסירופ. .


0

להביא לרתיחה את הסירופ, ולקרר. .


1

לערבב את כל חומרי הבלילה, צריכה להיות נוזלית,להתפיח כשעה. להכניס לבקבוק לחיץ, ולזלף בשמן חם עמוק, לטבול בסירופ. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים