לןגן

זנגולה

מאת: אילת אליהו, פורסם: 27/09/2020 | 14:25
זנגולה

תקציר המתכון: זנגולה - גולת הכותרת של אבי ז"ל האופה הגדול מבגדד!!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להתחיל עם הכנת הסירופ

בלילה

אופן הכנה

  1. להביא לרתיחה את הסירופ, ולקרר.

  2. לערבב את כל חומרי הבלילה, צריכה להיות נוזלית,להתפיח כשעה. להכניס לבקבוק לחיץ, ולזלף בשמן חם עמוק, לטבול בסירופ.