ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
שעועית ירוקה - עדיף עבה (סינית)
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
חותכים בצל לקוביות מטגנים עד שנהיה שקוף. .
-
1
מוסיפים שן שום קצוצה, קוביות של עגבניה אחת, 2 כפות רסק, אבקת מרק, פפריקה, פלפל שחור..
-
2
אם השעועית קפואה, מוסיפים אותה עכשיו וממשיכים להקפיץ עם התבלינים עוד דקה..
-
3
אם השעועית טריה, מוסיפים מעט מים, מקפיצים את השעועית עם כל התבלינים, ואז מוסיפים עוד מים..
-
4
להוסיף בשר - עדיפות לאסאדו כי השומן שלו מוסיף טעם מעולה למרק.
-
5
להביא את הסיר לרתיחה ואז לכסות את הסיר היטב ולהעביר לאש קטנה למס׳ שעות עד שיתרכך... אפשר לשים גם בתנור על 120 מעלות למס׳ שעות - אפילו עדיף!.
-
6
בתיאבוןןן .
0
חותכים בצל לקוביות מטגנים עד שנהיה שקוף. .
1
מוסיפים שן שום קצוצה, קוביות של עגבניה אחת, 2 כפות רסק, אבקת מרק, פפריקה, פלפל שחור..
2
אם השעועית קפואה, מוסיפים אותה עכשיו וממשיכים להקפיץ עם התבלינים עוד דקה..
3
אם השעועית טריה, מוסיפים מעט מים, מקפיצים את השעועית עם כל התבלינים, ואז מוסיפים עוד מים..
4
להוסיף בשר - עדיפות לאסאדו כי השומן שלו מוסיף טעם מעולה למרק.
5
להביא את הסיר לרתיחה ואז לכסות את הסיר היטב ולהעביר לאש קטנה למס׳ שעות עד שיתרכך... אפשר לשים גם בתנור על 120 מעלות למס׳ שעות - אפילו עדיף!.
6
בתיאבוןןן .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים