אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

271
צפיות

דג סלומון בחרדל ועשבי תיבול

המתכון של
דג סלומון בחרדל ועשבי תיבול

הריח והטעם משכר

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • דג סלומון פרוס לפרוסות יפות
  • לסדר אותם בתבנית עם ניר אפיה,
  • בקערה לערבב
  • 1 כף חרדל (הפשוט ששמים בנקנקיות)
  • 1 כף חרדל דיזו'ן
  • 4 כפות שמנת צמחית /או ריצ
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף דבש
  • 3 כפות שמן זית
  • לערבב היטב לצקת על הדגים לכסות אותם היטב עם הרוטב.
  • לפזר מעל מעט מלח
  • ועשבי תיבול שמיר, טימין, בזליקום
  • אפשר להוסיף כרובית,
  • לבשל אותה היטב עם כפית מלח עד שתתרכך לסדר אותה בתבנית וגם עליה לצקת מרוטב החרדל
  • לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ 25 דק'
  • בהצלחה 🐠🐠🐟
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים