דג סלומון בחרדל ועשבי תיבול
מאת: מירי צדוק, פורסם: 24/09/2020 | 14:39
תקציר המתכון:
הריח והטעם משכר
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
דג סלומון פרוס לפרוסות יפות
-
לסדר אותם בתבנית עם ניר אפיה,
-
בקערה לערבב
-
1 כף חרדל (הפשוט ששמים בנקנקיות)
-
1 כף חרדל דיזו'ן
-
4 כפות שמנת צמחית /או ריצ
-
מיץ מחצי לימון
-
1 כף דבש
-
3 כפות שמן זית
-
לערבב היטב לצקת על הדגים לכסות אותם היטב עם הרוטב.
-
לפזר מעל מעט מלח
-
ועשבי תיבול שמיר, טימין, בזליקום
-
אפשר להוסיף כרובית,
-
לבשל אותה היטב עם כפית מלח עד שתתרכך לסדר אותה בתבנית וגם עליה לצקת מרוטב החרדל
-
לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ 25 דק'
-
בהצלחה 🐠🐠🐟
אופן הכנה
-