ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
לבשל סיר עם כף מלח את תפוחי האדמה כעשר דקות, אחרי רתיחה להוריד מהראש ולתת להתקרר.
-
1
לחצות את תפוחי האדמה לשניים .
-
2
לשפוך על נייר אפיה מעט שמן זית, פלפל שחור גרוס, מלח גרוס ואבקת שום להניח את הצד החצוי כלפי מטה מעל שיספקו את שמן הזית והתבלינים. היתרה של שמן הזית ניתן למרוח מעל החלק החיצוני ולהוסיף שוב תבלינים..
-
3
להכניס לתנור על 180 מעלות כחצי שעה או עד משחימים..
0
לבשל סיר עם כף מלח את תפוחי האדמה כעשר דקות, אחרי רתיחה להוריד מהראש ולתת להתקרר.
1
לחצות את תפוחי האדמה לשניים .
2
לשפוך על נייר אפיה מעט שמן זית, פלפל שחור גרוס, מלח גרוס ואבקת שום להניח את הצד החצוי כלפי מטה מעל שיספקו את שמן הזית והתבלינים. היתרה של שמן הזית ניתן למרוח מעל החלק החיצוני ולהוסיף שוב תבלינים..
3
להכניס לתנור על 180 מעלות כחצי שעה או עד משחימים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים