לןגן

חצאי תפוחי אדמה

מאת: Gili Barak, פורסם: 21/09/2020 | 01:22
חצאי תפוחי אדמה

תקציר המתכון: תפוחי אדמה כריספי ורך מבפנים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל סיר עם כף מלח את תפוחי האדמה כעשר דקות, אחרי רתיחה להוריד מהראש ולתת להתקרר

  2. לחצות את תפוחי האדמה לשניים

  3. לשפוך על נייר אפיה מעט שמן זית, פלפל שחור גרוס, מלח גרוס ואבקת שום להניח את הצד החצוי כלפי מטה מעל שיספקו את שמן הזית והתבלינים. היתרה של שמן הזית ניתן למרוח מעל החלק החיצוני ולהוסיף שוב תבלינים.

  4. להכניס לתנור על 180 מעלות כחצי שעה או עד משחימים.