ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
20 קישואים קטנים עד כמה שאפשר
-
-
כוס אורז מושרים 20 רגעים במים חמים
-
2-3 בצלים מטוגנים, 1-2 למילוי הקישואים, ואחד לרוטב
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר סוטא'ז בו מבשלים את הקישואים מטגנים את הבצל, כ- 1/2 שעה עד שישחים. אפשר לטגן 2-3 בצלים, 1-2 להוסיף למילוי הבשר ואחד עבור הרוטב.
-
2
בזמן שהבצל מטגן, לרוקן את הקישואים עם מכשיר מיוחד (לי יש ירוק כמו בתמונה למטה).
-
3
להכין תערובת למילוי : בשר, אורז, פטרוזיליה, תבלינים, צנוברים, בצל מטוגן. לטעום את התערובת ולשפר טעמים.
-
4
למלא את הקישואים ולטגן אותם בשמן עמוק, (אם לא רוצים לטגן, אחרי הבישול להכניס לתנור לשעה עד שישחימו).
-
5
לבשל את הקישואים על אש נמוכה במים ושמן זית, בצל מטוגן ותבלינים, כשעה וחצי ועד שהם רכים.
1
בסיר סוטא'ז בו מבשלים את הקישואים מטגנים את הבצל, כ- 1/2 שעה עד שישחים. אפשר לטגן 2-3 בצלים, 1-2 להוסיף למילוי הבשר ואחד עבור הרוטב.
2
בזמן שהבצל מטגן, לרוקן את הקישואים עם מכשיר מיוחד (לי יש ירוק כמו בתמונה למטה).
3
להכין תערובת למילוי : בשר, אורז, פטרוזיליה, תבלינים, צנוברים, בצל מטוגן. לטעום את התערובת ולשפר טעמים.
4
למלא את הקישואים ולטגן אותם בשמן עמוק, (אם לא רוצים לטגן, אחרי הבישול להכניס לתנור לשעה עד שישחימו).
5
לבשל את הקישואים על אש נמוכה במים ושמן זית, בצל מטוגן ותבלינים, כשעה וחצי ועד שהם רכים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים