אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

768
צפיות

קישואים ממולאים

המתכון של
קישואים ממולאים

את סגנון הקישואים הזה מכין בעלי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 20 קישואים קטנים עד כמה שאפשר
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • כוס אורז מושרים 20 רגעים במים חמים
  • 2-3 בצלים מטוגנים, 1-2 למילוי הקישואים, ואחד לרוטב
  • צנוברים
  • צרור פטרוזיליה
  • מלח, פלפל
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר סוטא'ז בו מבשלים את הקישואים מטגנים את הבצל, כ- 1/2 שעה עד שישחים. אפשר לטגן 2-3 בצלים, 1-2 להוסיף למילוי הבשר ואחד עבור הרוטב.


  • 2

    בזמן שהבצל מטגן, לרוקן את הקישואים עם מכשיר מיוחד (לי יש ירוק כמו בתמונה למטה).


  • 3

    להכין תערובת למילוי : בשר, אורז, פטרוזיליה, תבלינים, צנוברים, בצל מטוגן. לטעום את התערובת ולשפר טעמים.


  • 4

    למלא את הקישואים ולטגן אותם בשמן עמוק, (אם לא רוצים לטגן, אחרי הבישול להכניס לתנור לשעה עד שישחימו).


  • 5

    לבשל את הקישואים על אש נמוכה במים ושמן זית, בצל מטוגן ותבלינים, כשעה וחצי ועד שהם רכים.


1

בסיר סוטא'ז בו מבשלים את הקישואים מטגנים את הבצל, כ- 1/2 שעה עד שישחים. אפשר לטגן 2-3 בצלים, 1-2 להוסיף למילוי הבשר ואחד עבור הרוטב.


2

בזמן שהבצל מטגן, לרוקן את הקישואים עם מכשיר מיוחד (לי יש ירוק כמו בתמונה למטה).


3

להכין תערובת למילוי : בשר, אורז, פטרוזיליה, תבלינים, צנוברים, בצל מטוגן. לטעום את התערובת ולשפר טעמים.


4

למלא את הקישואים ולטגן אותם בשמן עמוק, (אם לא רוצים לטגן, אחרי הבישול להכניס לתנור לשעה עד שישחימו).


5

לבשל את הקישואים על אש נמוכה במים ושמן זית, בצל מטוגן ותבלינים, כשעה וחצי ועד שהם רכים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים