ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
2 פלפלים חריפים קצוצים גס
-
-
-
חצי קופסת עגבניות מרוסקות
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל עם הפלפל חריף שום עד להזהבה .
-
2
2) מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות מים ותבלינים ומלח כמובן ומבשלים כ10 דקות .
-
3
3) מוסיפים ביצים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה מכבים את הגז ומוסיפים את הברוקולי וסוגרים את הסיר 5 דקות ואפשר להגיש ומפזרים מעט בצל ירוק בתאבון 😋😋.
1
1) מטגנים את הבצל עם הפלפל חריף שום עד להזהבה .
2
2) מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות מים ותבלינים ומלח כמובן ומבשלים כ10 דקות .
3
3) מוסיפים ביצים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה מכבים את הגז ומוסיפים את הברוקולי וסוגרים את הסיר 5 דקות ואפשר להגיש ומפזרים מעט בצל ירוק בתאבון 😋😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים