ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לטגן עם 3 כפות שמן בצל קצוץ לשקיפות.
-
2
להוסיף פפריקה מתוקה .
-
3
לערבב כדקה ולהוסיף רסק עגבניות.
-
4
לתבל מלח,פלפל להוסיף 3 כוסות מים .
-
5
להביא לרתיחה ולהוסיף את האורז להנמיך להבה ולבשל 20-25.
-
6
לבדוק שהאורז מבושל.
-
7
את הצימוקים להשרות 30 דקות במים.
-
8
לסנן ולטגן עם כף שמן.
-
9
לטגן את השקדים לצבע זהוב בהיר.
-
10
להוסיף בזמן ההגשה.
1
לטגן עם 3 כפות שמן בצל קצוץ לשקיפות.
2
להוסיף פפריקה מתוקה .
3
לערבב כדקה ולהוסיף רסק עגבניות.
4
לתבל מלח,פלפל להוסיף 3 כוסות מים .
5
להביא לרתיחה ולהוסיף את האורז להנמיך להבה ולבשל 20-25.
6
לבדוק שהאורז מבושל.
7
את הצימוקים להשרות 30 דקות במים.
8
לסנן ולטגן עם כף שמן.
9
לטגן את השקדים לצבע זהוב בהיר.
10
להוסיף בזמן ההגשה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים