ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כוס אגוזי לוז קלוי אפשר לקלף או להשאיר חלק עם הקליפה ולטחון גס או
-
1 כוס פיקאנים לא קלויים טחונים גס
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף את החמאה עם המלח,אבקת סוכר להוסיף את הביצה ולהקציף עוד קצת (אפשר גם בלי מיקסר) להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק רך ומעט דביק .
-
2
לחלק ל4 ולעשות מכל אחד נקניק אפשר מעט לקמח .
-
3
להניח בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקפיא לחצי שעה .
-
4
להוציא לפרוס דק ,לאפות בערך 20 דקות לא יותר .
-
5
להוציא לצנן להכין כוס נס ולהנות מהטעם .
-
6
בהצלחה .
1
להקציף את החמאה עם המלח,אבקת סוכר להוסיף את הביצה ולהקציף עוד קצת (אפשר גם בלי מיקסר) להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק רך ומעט דביק .
2
לחלק ל4 ולעשות מכל אחד נקניק אפשר מעט לקמח .
3
להניח בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקפיא לחצי שעה .
4
להוציא לפרוס דק ,לאפות בערך 20 דקות לא יותר .
5
להוציא לצנן להכין כוס נס ולהנות מהטעם .
6
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים