אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

934
צפיות

עוגיות אגוזי לוז או פיקאנים

המתכון של
עוגיות אגוזי לוז או פיקאנים

טעים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם מזולה או חמאה
  • 3/4 כוס אבקת סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כוס אגוזי לוז קלוי אפשר לקלף או להשאיר חלק עם הקליפה ולטחון גס או
  • 1 כוס פיקאנים לא קלויים טחונים גס
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
  • 2 כפות אבקת נס
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף את החמאה עם המלח,אבקת סוכר להוסיף את הביצה ולהקציף עוד קצת (אפשר גם בלי מיקסר) להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק רך ומעט דביק .


  • 2

    לחלק ל4 ולעשות מכל אחד נקניק אפשר מעט לקמח .


  • 3

    להניח בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקפיא לחצי שעה .


  • 4

    להוציא לפרוס דק ,לאפות בערך 20 דקות לא יותר .


  • 5

    להוציא לצנן להכין כוס נס ולהנות מהטעם .


  • 6

    בהצלחה .


1

להקציף את החמאה עם המלח,אבקת סוכר להוסיף את הביצה ולהקציף עוד קצת (אפשר גם בלי מיקסר) להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק רך ומעט דביק .


2

לחלק ל4 ולעשות מכל אחד נקניק אפשר מעט לקמח .


3

להניח בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקפיא לחצי שעה .


4

להוציא לפרוס דק ,לאפות בערך 20 דקות לא יותר .


5

להוציא לצנן להכין כוס נס ולהנות מהטעם .


6

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים