לןגן

עוגיות אגוזי לוז או פיקאנים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/07/2020 | 21:36
עוגיות אגוזי לוז או פיקאנים

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את החמאה עם המלח,אבקת סוכר להוסיף את הביצה ולהקציף עוד קצת (אפשר גם בלי מיקסר) להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק רך ומעט דביק

  2. לחלק ל4 ולעשות מכל אחד נקניק אפשר מעט לקמח

  3. להניח בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקפיא לחצי שעה

  4. להוציא לפרוס דק ,לאפות בערך 20 דקות לא יותר

  5. להוציא לצנן להכין כוס נס ולהנות מהטעם

  6. בהצלחה