ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כרובית מבושלת עד לריכוך קל
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים 2 ביצים ומערבבים במטרפה, מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים, מוסיפים שמן מערבבים מוסיפים קמח תבלינים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה..
-
2
בתבנית שמים את רצועות תפו"א וממליחים..
-
3
שמים את פרחי הכרובית בבלילת הביצים והגבינות ומסדרים אותם על תפו"א..
-
4
אופים כשעה עד להזהבה, מוציאים מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ומחזירים לתנור ואופים 20-25 דקות נוספות..
1
בקערה שמים 2 ביצים ומערבבים במטרפה, מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים, מוסיפים שמן מערבבים מוסיפים קמח תבלינים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה..
2
בתבנית שמים את רצועות תפו"א וממליחים..
3
שמים את פרחי הכרובית בבלילת הביצים והגבינות ומסדרים אותם על תפו"א..
4
אופים כשעה עד להזהבה, מוציאים מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ומחזירים לתנור ואופים 20-25 דקות נוספות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים