תקציר המתכון: השילוב של הכרובית עם תפו"א טעים ומיוחד
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערה שמים 2 ביצים ומערבבים במטרפה, מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים, מוסיפים שמן מערבבים מוסיפים קמח תבלינים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
בתבנית שמים את רצועות תפו"א וממליחים.
שמים את פרחי הכרובית בבלילת הביצים והגבינות ומסדרים אותם על תפו"א.
אופים כשעה עד להזהבה, מוציאים מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ומחזירים לתנור ואופים 20-25 דקות נוספות.