אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,330
צפיות

עוגיות פאי פקאן של קרין גורן

המתכון של
עוגיות פאי פקאן של קרין גורן

יאווו כמה טעים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כ 55 עוגיות תבנית תנור גדולה
  • למלית פקאן
  • 120 גרם סוכר חום כהה
  • 50 גרם נטורינה או לחלבי -חמאה חתוכה לקוביות
  • 2 כפות שמנת צימחית לחלבי- שמנת מתוקה
  • 100 גרם פקאן קצוץ
  • לבצק
  • 200 גרם חמאה
  • חצי כוס שמן 120 מל
  • שקית אבקת סוכר 100 גרם
  • 3 כוסות קמח
אופן ההכנה
  • 1

    למלית : מחממים במיקרו סוכר נטורינה ושמנת להמסה. מעררבים ומוסיפים את הפקאן ומערבבים לאיחוד מצצנים לטמפ' החדר..


  • 2

    לבצק: מחממים נטורינה במיקרו עד שהיא חצי נמסה מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ומאחדים ביידים כמה שפחות. רק עד שנוצר בצק אחיד ורך מאוד..


  • 3

    מחחמים תנור 170 מעלות .


  • 4

    לעיצוב העוגיות:.


  • 5

    לגלגל כדור בצק להניח בתנית ולציר בו מיד שקע אם נחכה הבצק ייסדק בלחיצה להמשיך לעצב כדורי בצק באותו אופן.


  • 6

    לסדר במרווחים כי העוגיות תופחות..


  • 7

    להניח כפית מהמלית בכל שקע. בנדיבות קחו בחשבון שהשקע מתרחב באפיה והמלית אמורה למלא אותו כדאי לערבב מדי פעם את המלית כי הרוטב נוטה לשקוע לתחתית הקערה..


  • 8

    לאפות ב 170 מעלות 20 דקות להזהבה קלה גם בתחתית העוגיות מתרחבות מאוד באפיה וזה בסדר!.


  • 9

    לצנן לגמרי ולהגיש. .


  • 10

    הערה : זמן האפיה משתנה מתנור לתנור .


  • 11

    באני אפיתי את העוגיות כ30 דקות עד להזהבה יפה.


  • 12

    בהצלחה וליבריאות!!.


1

למלית : מחממים במיקרו סוכר נטורינה ושמנת להמסה. מעררבים ומוסיפים את הפקאן ומערבבים לאיחוד מצצנים לטמפ' החדר..


2

לבצק: מחממים נטורינה במיקרו עד שהיא חצי נמסה מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ומאחדים ביידים כמה שפחות. רק עד שנוצר בצק אחיד ורך מאוד..


3

מחחמים תנור 170 מעלות .


4

לעיצוב העוגיות:.


5

לגלגל כדור בצק להניח בתנית ולציר בו מיד שקע אם נחכה הבצק ייסדק בלחיצה להמשיך לעצב כדורי בצק באותו אופן.


6

לסדר במרווחים כי העוגיות תופחות..


7

להניח כפית מהמלית בכל שקע. בנדיבות קחו בחשבון שהשקע מתרחב באפיה והמלית אמורה למלא אותו כדאי לערבב מדי פעם את המלית כי הרוטב נוטה לשקוע לתחתית הקערה..


8

לאפות ב 170 מעלות 20 דקות להזהבה קלה גם בתחתית העוגיות מתרחבות מאוד באפיה וזה בסדר!.


9

לצנן לגמרי ולהגיש. .


10

הערה : זמן האפיה משתנה מתנור לתנור .


11

באני אפיתי את העוגיות כ30 דקות עד להזהבה יפה.


12

בהצלחה וליבריאות!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים