לןגן

עוגיות פאי פקאן של קרין גורן

מאת: רבקי בלפולסקי, פורסם: 06/07/2020 | 11:38
עוגיות פאי פקאן של קרין גורן

תקציר המתכון: יאווו כמה טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית פקאן

לבצק

אופן הכנה

  1. למלית : מחממים במיקרו סוכר נטורינה ושמנת להמסה. מעררבים ומוסיפים את הפקאן ומערבבים לאיחוד מצצנים לטמפ' החדר.

  2. לבצק: מחממים נטורינה במיקרו עד שהיא חצי נמסה מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ומאחדים ביידים כמה שפחות. רק עד שנוצר בצק אחיד ורך מאוד.

  3. מחחמים תנור 170 מעלות

  4. לעיצוב העוגיות:

  5. לגלגל כדור בצק להניח בתנית ולציר בו מיד שקע אם נחכה הבצק ייסדק בלחיצה להמשיך לעצב כדורי בצק באותו אופן

  6. לסדר במרווחים כי העוגיות תופחות.

  7. להניח כפית מהמלית בכל שקע. בנדיבות קחו בחשבון שהשקע מתרחב באפיה והמלית אמורה למלא אותו כדאי לערבב מדי פעם את המלית כי הרוטב נוטה לשקוע לתחתית הקערה.

  8. לאפות ב 170 מעלות 20 דקות להזהבה קלה גם בתחתית העוגיות מתרחבות מאוד באפיה וזה בסדר!

  9. לצנן לגמרי ולהגיש.

  10. הערה : זמן האפיה משתנה מתנור לתנור

  11. באני אפיתי את העוגיות כ30 דקות עד להזהבה יפה

  12. בהצלחה וליבריאות!!