ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
חצי כוס גרגירי תירס משומרים מסוננים מנוזלים
-
חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור
-
ביצה (רק אם מטגנים - לאפייה אין צורך להוסיף)
-
לציפוי
-
-
ביצה טרופה עם 2 כפות מים(רק אם מטגנים - לאפייה אין צורך)
אופן ההכנה
-
1
אפשרי אפוי ואפשרי מטוגן: אם אופים לחמם תנור ל- 200 מעלות..
-
2
לבשל את תפוה''א לפירה ולהניח בקערה..
-
3
להוסיף תירס, קמח, מלח, פלפל וביצה (לאפייה אין צורך להוסיף ביצה).
-
4
אם מטגנים לחמם שמן חצי עמוק בסיר..
-
5
ליצור כדורים מהעיסה עם ידיים מקומחות מעט..
-
6
לטבול בביצה ואח''כ בפירורי לחם ואז לטגן עד הזהבה..
-
7
להניח על נייר סופג..
-
8
אם אופים: ליצור כדורים, לצפות בפירורי לחם ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן עם תרסיס שמן..
-
9
לרסס מעט שמן על הכדורים..
-
10
לאפות 25 דק' ואז להפוך צד ולאפות עוד 10 דק'..
-
11
לטרוף!.
1
אפשרי אפוי ואפשרי מטוגן: אם אופים לחמם תנור ל- 200 מעלות..
2
לבשל את תפוה''א לפירה ולהניח בקערה..
3
להוסיף תירס, קמח, מלח, פלפל וביצה (לאפייה אין צורך להוסיף ביצה).
4
אם מטגנים לחמם שמן חצי עמוק בסיר..
5
ליצור כדורים מהעיסה עם ידיים מקומחות מעט..
6
לטבול בביצה ואח''כ בפירורי לחם ואז לטגן עד הזהבה..
7
להניח על נייר סופג..
8
אם אופים: ליצור כדורים, לצפות בפירורי לחם ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן עם תרסיס שמן..
9
לרסס מעט שמן על הכדורים..
10
לאפות 25 דק' ואז להפוך צד ולאפות עוד 10 דק'..
11
לטרוף!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים