ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
חותכים את הבצל קטן או מגרדים על פומפיה דקה.
-
2
מקלפים וחותכים את הפטריות.
-
3
מחממים מחבת רחבה ועמוקה, שמים שמן ובצל ומטגנים, מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן מוסיפים את הקמח ומטגנים עוד 2-4 דקות, מוסיפים מים ומתבלים.
-
4
מצמצמים את המים מהמילוי .
-
5
חותכים את בצק העלים לקוביות בגודל מתאים, יוצרים צורת פירמידה - תופסים 2 פינות מנוגדות ומצמידים אותם ולוחצים, מצמידים את 2 הפינות הנוספות 2 שכבר הצמדתי.
-
6
מניחים בתבנית עם נייר אפיה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום..
-
7
אופים בחום של 200 מעלות כ-20 דקות.
-
8
מגישים עם רוטב פטריות.
1
חותכים את הבצל קטן או מגרדים על פומפיה דקה.
2
מקלפים וחותכים את הפטריות.
3
מחממים מחבת רחבה ועמוקה, שמים שמן ובצל ומטגנים, מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן מוסיפים את הקמח ומטגנים עוד 2-4 דקות, מוסיפים מים ומתבלים.
4
מצמצמים את המים מהמילוי .
5
חותכים את בצק העלים לקוביות בגודל מתאים, יוצרים צורת פירמידה - תופסים 2 פינות מנוגדות ומצמידים אותם ולוחצים, מצמידים את 2 הפינות הנוספות 2 שכבר הצמדתי.
6
מניחים בתבנית עם נייר אפיה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום..
7
אופים בחום של 200 מעלות כ-20 דקות.
8
מגישים עם רוטב פטריות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים