קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חותכים את הבצל קטן או מגרדים על פומפיה דקה
מקלפים וחותכים את הפטריות
מחממים מחבת רחבה ועמוקה, שמים שמן ובצל ומטגנים, מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן מוסיפים את הקמח ומטגנים עוד 2-4 דקות, מוסיפים מים ומתבלים
מצמצמים את המים מהמילוי
חותכים את בצק העלים לקוביות בגודל מתאים, יוצרים צורת פירמידה - תופסים 2 פינות מנוגדות ומצמידים אותם ולוחצים, מצמידים את 2 הפינות הנוספות 2 שכבר הצמדתי
מניחים בתבנית עם נייר אפיה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
אופים בחום של 200 מעלות כ-20 דקות
מגישים עם רוטב פטריות