ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ראשית את התפו"א נפרוס לעיגולים נכניס לסיר ונמלא מים עד לכיסוי התפו"א ..נרתיח על הגז מרגע שהמים מבעבעים 5 דקות ולסנן ! .
-
2
נניח את התפוחי אדמה בתבנית תנור עם נייר אפייה וניתן להם להתקרר ולהתייבש .
-
3
ניקח כף קרונפלור נפזר על התפוחי אדמה ונערבב היטב ! הקרונפלור יוצר את הקריספיות !!.
-
4
ניקח קערית קטנה נניח כורכום ושמן זית נערבב היטב .
-
5
נבריש את תפוחי האדמה בשמן היטב .
-
6
נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
-
7
נאפה בחום 230 מעלות שחומם מראש מדף שני מלמעלה !! .
-
8
ברגע שמזהיב נהפוך את התפוחי אדמה עד להזהבה .
-
9
יוצא קריספי שלמותתתתתת.
-
10
* ניתן להוסיף לתיבול צ'ילי גרוס או רוזמרין...טימין.
-
11
בהצלחה רבה אילנית בניזרי 💕.
1
ראשית את התפו"א נפרוס לעיגולים נכניס לסיר ונמלא מים עד לכיסוי התפו"א ..נרתיח על הגז מרגע שהמים מבעבעים 5 דקות ולסנן ! .
2
נניח את התפוחי אדמה בתבנית תנור עם נייר אפייה וניתן להם להתקרר ולהתייבש .
3
ניקח כף קרונפלור נפזר על התפוחי אדמה ונערבב היטב ! הקרונפלור יוצר את הקריספיות !!.
4
ניקח קערית קטנה נניח כורכום ושמן זית נערבב היטב .
5
נבריש את תפוחי האדמה בשמן היטב .
6
נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
7
נאפה בחום 230 מעלות שחומם מראש מדף שני מלמעלה !! .
8
ברגע שמזהיב נהפוך את התפוחי אדמה עד להזהבה .
9
יוצא קריספי שלמותתתתתת.
10
* ניתן להוסיף לתיבול צ'ילי גרוס או רוזמרין...טימין.
11
בהצלחה רבה אילנית בניזרי 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים