ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1/2 קילו חיטה שלמה מושרת לפחות שלוש שעות
-
-
-
4 בצלים בינוניים חתוכים לפרוסות
-
תבלינים לפי הטעם -מלח,פלפל שחור,קצת מרק עוף,חצי כפית כורכום.
-
-
-
-
רבע קילו גרגירי חומוס מבושלים/ קופסאת חומוס שימורים
-
-
מלח,פלפל שחור,קצת מרק עוף,חצי כפית כורכום.
אופן ההכנה
-
1
לטחון במכונת בשר את כל הבשר, העוף הבצל והחיטה ביחד (לערבב את החיטה עם שאר החומרים כדי שיהיה קל לטחון.).
-
2
לטחון עוד פעם כדי שיהיה דק..
-
3
הכנת המרק:.
-
4
בסיר גדול לטגן בצל גדול להוסיף 1/4 קילו גרגרי חומוס או קופסא של גרגרי חומוס..
-
5
למלא מים בערך שלושת רבעי סיר..
-
6
להוסיף תבלינים ולהביא לרתיחה..
-
7
* לחיטה הטחונה להוסיף שמן כדי שלא יהיה יבש..
-
8
כשהמרק רותח, (להרטיב את הידיים במים) להכין קציצות בגודל אגרוף כף יד ולהניח במרק הרותח להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל עד שמוכן..
-
9
בתיאבון.
1
לטחון במכונת בשר את כל הבשר, העוף הבצל והחיטה ביחד (לערבב את החיטה עם שאר החומרים כדי שיהיה קל לטחון.).
2
לטחון עוד פעם כדי שיהיה דק..
3
הכנת המרק:.
4
בסיר גדול לטגן בצל גדול להוסיף 1/4 קילו גרגרי חומוס או קופסא של גרגרי חומוס..
5
למלא מים בערך שלושת רבעי סיר..
6
להוסיף תבלינים ולהביא לרתיחה..
7
* לחיטה הטחונה להוסיף שמן כדי שלא יהיה יבש..
8
כשהמרק רותח, (להרטיב את הידיים במים) להכין קציצות בגודל אגרוף כף יד ולהניח במרק הרותח להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל עד שמוכן..
9
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים