מפשירים את הדגים. מכניסים אותם לכלי שמתאים לאפיה בתנור ולהגשה. אם משתמשים בתבנית חד פעמית, יש לשים מתחת לדגים נייר אפייה.
2
מפזרים על הדגים מלח ופלפל שחור. מורחים קוביה אחת רוטב פסטו על הדג, מזלפים שמן זית בנדיבות על כל פרוסת דג לפזר עלי טימין ומעל שקדים או אגוזי מלך קצוצים.
3
לאפות כ- 1/2 שעה בחום של 190 מעלות לבדוק עם מזלג שהדגים רכים ולהשגיח שהדגים לא יתייבשו.
1
מפשירים את הדגים. מכניסים אותם לכלי שמתאים לאפיה בתנור ולהגשה. אם משתמשים בתבנית חד פעמית, יש לשים מתחת לדגים נייר אפייה.
2
מפזרים על הדגים מלח ופלפל שחור. מורחים קוביה אחת רוטב פסטו על הדג, מזלפים שמן זית בנדיבות על כל פרוסת דג לפזר עלי טימין ומעל שקדים או אגוזי מלך קצוצים.
3
לאפות כ- 1/2 שעה בחום של 190 מעלות לבדוק עם מזלג שהדגים רכים ולהשגיח שהדגים לא יתייבשו.