לןגן

סלמון אפוי ברוטב פסטו

מאת: מירי גולני, פורסם: 06/06/2020 | 17:57
סלמון אפוי ברוטב פסטו

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הדגים. מכניסים אותם לכלי שמתאים לאפיה בתנור ולהגשה. אם משתמשים בתבנית חד פעמית, יש לשים מתחת לדגים נייר אפייה

  2. מפזרים על הדגים מלח ופלפל שחור. מורחים קוביה אחת רוטב פסטו על הדג, מזלפים שמן זית בנדיבות על כל פרוסת דג לפזר עלי טימין ומעל שקדים או אגוזי מלך קצוצים

  3. לאפות כ- 1/2 שעה בחום של 190 מעלות לבדוק עם מזלג שהדגים רכים ולהשגיח שהדגים לא יתייבשו