ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
המצרכים לבצק
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 קופסת ממרך/מלית תמרים (450 גרם)
-
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
-
2
נותנים לבצק לנוח מספר דקות במקרר .
-
3
טוחנים את האגוזים, מערבבים אותם עם הקינמון וממרח התמרים.
-
4
מחלקים את הבצק לשלוש ומרדדים כל בצק לעלה.
-
5
מורחים את המילוי ומגלגלים.
-
6
חורצים קלות את הרולדה כל 2 ס"מ (להקל על בחיתוך בהמשך).
-
7
אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.
-
8
מוציאים, מצננים וחותכים לפרוסות לפי הסימון.
1
מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
2
נותנים לבצק לנוח מספר דקות במקרר .
3
טוחנים את האגוזים, מערבבים אותם עם הקינמון וממרח התמרים.
4
מחלקים את הבצק לשלוש ומרדדים כל בצק לעלה.
5
מורחים את המילוי ומגלגלים.
6
חורצים קלות את הרולדה כל 2 ס"מ (להקל על בחיתוך בהמשך).
7
אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.
8
מוציאים, מצננים וחותכים לפרוסות לפי הסימון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים